Kesän kisailijat

Kesällä Kehrääjän vuodessa kisailtiin. Kisailu on ollut tyypillistä kaiken ikäisille, korkeimmalle keinujasta pisimpään hengitystään pidättävään. Tämänkin haasteen tarkoituksena oli vain tutkia millaisia kehrääjiä joukossamme on, tulokset eivät varsinaisesti ole keskenään verrattavissa.

Tuloksista näkee, että kokemus ja arkisen kehräämisen suuri määrä tuo vauhtia lisää, kuten rukkikategorian vauhtihirmusta Sanskista voi päätellä. Monet tuloksiaan raportoineet olivat iloisesti yllättyneitä siitä, että värttinällä kehrääminen ei ollutkaan niin toivottoman hidasta. Esimerkiksi Rukkikuiskaaja (Laura) löysi itsensä molemmilla tekniikoilla keskisarjasta ja laskeskeli kuumeisesti rukin ja värttinän välisiä vauhtieroja.

Taulukko voi toimia innoittajana oman nopeutensa parantamiseen. Harjoittelun jälkeen metrit kannattaa ehdottomasti mitata uudelleen. Nyt pystymme myös vastaamaan siihen tyypilliseen kysymykseen ”kuinka monta metriä rukilla/värttinällä saa lankaa tunnissa?”. Voit tulostaa taulukon täältä: NOPEUSHAASTEEN_TULOKSET_2016.

NOPEUSHAASTEEN_TULOKSET_2016

Kiitos kaikille kesän hermoja raastavaan haasteeseen osallistuneille!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s