Kaksostelevat härät

 

Alkukesän lämpimät kelit taisivat hyydyttää kehräävät joukot, mutta muutama on onneksi tarttunut haasteeseen.

härkä-kaksonen02

Sekä Sanskilla että TaijaSelinalla Härkään yhdistyy punainen väri.

TaijaSelina värjäsi happoväreillä villoja kylmänpunaiseksi ja kehräsi useita vyyhtejä, joista suurin osa on kaksostelevasti kaksisäikeisiä lankoja.

TaijaSelinaHärkä

 

Sanski käytti myös punaisia villoja, mutta hänen mukaansa langasta ei tullut ihan kylliksi intensiivistä härän punaiseksi. Lanka on kaapelikerrattua, eli kaksi kaksisäikeistä lankaa on kerrattu yhteen.

34050217_10216820749049633_2489214155425316864_n

Villabaretti-Soili  kehräsi tässä haasteessa härkäpäisesti vyyhdin viikossa ja sai valmiiksi reilut 500 grammaa mustan koirankarvan ja värjätyn raakavillan sekoitusta Kaksosten vaihtelevissa värisekoituksissa. Soilin härkäpäisestä projektista voi lukea tarkemmin hänen blogistaan huhti-kesäkuun postauksista. Yhteenveto löytyy täältä: https://villabaretit.wordpress.com/2018/06/22/koirankarva-lammas-lanka/
fullsizeoutput_81c

Minulla kävi niin, että enpä kehrännyt haasteeseen liittyen yhtään mitään, mutta onnistuin silti toteuttamaan viime osion päätteeksi hahmottelemani suunnitelman. Minulle tulee taivaallisista häristä mieleen sateenkaari, joten mylläsin lankavarastojani ja kudoin kaksi sateenkaarinauhaa. Oikealla olevassa nauhassa olen käyttänyt aikojen saatossa itse  kehräämiäni ja osittain itse värjäämiäni lankoja. Vasemman puoleisessa nauhassa taas olen käyttänyt kahta sateenkaarevaa, mutta silti hyvin eri tyyppistä lankaa, jotka olen saanut kahdelta eri ystävältäni.
härkä-kaksonen01

Nyt on puoliväli ohitettu, eli haasteen selkä on taittunut! Kohti syksyä kehrätään ravun ja leijonan merkeissä. Tiesittekö, että on olemassa kitiinikuitua, eli sitä samaa ainetta, mistä ravun kuori muodostuu! Entä leijona sitten, mitä se voisi tarkoittaa? Ehkä jotain pörröistä, kuten leijonan harja? Heinäkuussa on muuten meneillään maailmanlaajuinen kehruuhaaste Tour de Fleece. Jos osallistutte, niin pitäkää tähtimerkit mielessä!

Kesäterveisin

Kehruu-Hellu

Kategoria(t): Kehruuhaaste 2018. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s