TÄHTIIN KIRJOITETTU

Rukkikuiskaajan Laura & Hämäräisen tien Helena ylpeänä esittävät:

peruslogo_kosminen

 

Vuonna 2018 taas kehrätään yhdessä, haastetaan itseä ja innostetaan toisia! Kehruuhaaste on nimeltään Tähtiin kirjoitettu, jonka mukaisesti innoitusta ja ideoita haetaan tähtimerkeistä eli  astrologiasta.

Haaste on jaettu kuuteen osaan, jolloin yksi osio kestää aina kaksi kuukautta kerrallaan. Ja koska haaste on kirjoitettu tähtiin, josta sen voi kuka hyvänsä lukea, voi koko vuoden ohjelman paljastaa jo tässä vaiheessa.

Osiot ja niiden aiheet ovat:

  1. Tammi-helmikuu: Kauris ja vesimies
  2. Maalis- huhtikuu: Kalat ja oinas
  3. Touko-kesäkuu: Härkä ja kaksoset
  4. Heinä-elokuu: Rapu ja leijona
  5. Syys-lokakuu: Neitsyt ja vaaka
  6. Marras-joulukuu: Skorpioni ja jousimies

 

Pöyhikää siis kuituvarastonne, löytäkää yllättäviä yhteyksiä horoskooppimerkkien ja kehräyksen välillä, luottakaa sisimpäänne ja toteuttakaa ideanne tarvittaessa mitä hulluimmilla aasinsilloilla! Tänä vuonna haastetaan erityisesti luovuutta! Haasteen aikana voi paitsi kehrätä, myös jatkojalostaa kehräämiään lankoja tuotteiksi asti haluamillaan tekniikoilla esimerkiksi niin, että ensimmäisen kuukauden aikana kehrää langan ja toisen kuukauden aikana valmistaa langasta tuotteen. Ja koska koko vuoden aiheet ovat jo tiedossa, voitte halutessanne suunnitella myös pitempiä, useisiin osioihin liittyviä projekteja.

Lisäksi jokainen saa  voi käyttää vuoden aikana yhden Syntymäpäiväkortin! Eli koska jokaisella on vuoden aikana syntymäpäivä, niin siinä osiossa, johon syntymäpäiväsi sattuu, saat tulkita haastetta erityisen vapaasti, kenties jopa hemmotella itseäsi!

Haasteeseen osallistuminen:

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kunkin osion päätteeksi kehräystarina kuvineen tai linkki blogiisi, jossa kerrot, kuinka olet toteuttanut osion teemoja. Tarina voi kertoa joko siitä, mitä olet kehrännyt haasteeseen liittyen, tai jos kehrääminen ei jostain syystä ole onnistunut, lähetä jokin muu kehräystarina, vaikkapa unelma siitä, mitä olisit voinut kehrätä ja kuinka olisit jatkojalostanut langan valmiiksi tuotteeksi asti. Tarinan voi lähettää  Rukkikuiskaajan sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy blogin oikeasta reunasta, haasteen omaan Facebook-ryhmään, tai halutessasi vaikka kirjeitse tai postikortilla. Tarinat kootaan joka osion päätteeksi tänne blogiin talteen. Osallistujat esiintyvät blogissa itsevalitsemansa kehräysnimen alla, joka voi olla lempinimi, blogin nimi tai kehruuvälineesi nimi.

Jokainen osion päätteeksi tarinansa lähettänyt osallistuja saa yhden arvan. Vuoden lopuksi pidetään arpajaiset taivaallisine palkintoineen, joten mitä useampi osio suoritettuna, sitä useampi arpa takataskussa!

Jos on kysymyksiä, ottakaa toki yhteyttä!

 

 

Terveisin haasteen luotsaaja

Kehruu-Hellu, joka haluaa vuonna 2018 kehrätä edellisvuosia enemmän rukillaan Tummikilla sekä värttinöillään Mutterilla, Romuluulla ja Rauankarvalla, ja  jonka Rukkikuiskaaja ystävällisesti päästi melskaamaan tänne tontilleen.

 

Osio 1. Kauris-Vesimies

Kooste ensimmäisestä osiosta löytyy nyt blogin puolelta!

Osio 2. Kalat-Oinas

Toisen osion tuotokset on koottu blogin puolelle artikkeliin Itsepäinen oinas ja kuin kalat vedessä.

Osio 3. Härkä-Kaksonen

Alkukesän kehruut löytyvät blogista artikkelista Kaksostelevat härät.

Osio 4. Rapu-Leijona

Loppukesän lämpimät värit ja rantaelämä löytyy jutusta nimeltä Leijonan värejä ja taaksepäin katsova rapu. 

Osio 5. Neitsyt-Vaaka

Syksy on uuden aloittamisen ja vanhaan palaamisen aikaa. Pysyvätkö kehrääjät tässä tilanteessa Neitseellisesti tasapainossa vai mihin vaaka kallistuu?

Osio 5: Skorpioni-Jousimies

Niin tuli tämäkin haaste päätökseensä, ja vuoden aikana ainakin haasteen järjestäjä Kehruu-Hellu oppi jotain uutta.